Vyhledávání

Kontakt

Petra Rožková

739658475

prozkova(at)seznam.cz

Vše o soustředění nba Landštejně najdete zde: Soustředění Landštejn

Zajímavý odkaz na Manuál na závody:https://www.kobchocen.cz/cs/1ob_manual.pdf

Štafety PPŽ

23.08.2010 19:41

Úspěch na štafetách 23.6. v Šárce: všichni jste nás hodně překvapili. Zdá se, že štafety Vám svědčí. 3. i 4. místo dívčích štafet je úplně super! Barča běžela druhý nejlepší čas mezi všemi holkami na tom delším úseku (1. a 3.)!! Eliška nejlepší 2.úsek ze všech holek!! Mates solidní čas jen 3 minuty za Barčou, ale holt v klucích je větší konkurence. Největší  překvapení byl první usek kluků – mlaďoši Tonda s Kryštofem - ti běželi úplně stejně jak Amálka s Anežkou, takže výborně. I Františka super (až na tu exkurzi mimo mapu), Matyáš Jiroušek na posledním úseku taky pěkně běžel bez úletů! a taky příjemně překvapil. Proste všichni běželi parádně, jste hvězdy. 

Ve středu 23.6.si jedeme pro vítězný pohár série závodů Pražského poháru žactva!!!

Výsledky MTBO na Jurečku najdete zde: MTBO Jureček

Výsledky Dnů orientace v přírodě najdete zde: Dny orinetace v přírodě v Olivovně.

Výsledky z neděle 25.4. jsou zde: https://skobslany.unas.cz/.  Dopadli jsme moc dobře. Barče v D12 uteklo 3. místo o 4 vteřiny!! Vilík (nejmladší účastník v D10L) získal bronz. Máša v D10 stříbrná! Ale hlavně všichni to zvládli oběhnout ve slušných časech!!

 V sobotu 17.4. jsme měli 2 závodníky na bedně. Františka 2. místo v D12!!!! Vilík 3. místo v H10L!! GRATULUJEME!! Výsledky najdete na: www.uskob.cz/dt/

PO 26.4.Trénink v rámci Dnů orientace dnů v přírodě. Přijďte rovnou na Olivovnu. Nebude sraz u školy!

Informace k letnímu kempu pod Landštejnem: Letní kemp pod Landštejem

Od 29.3. trénujeme venku! Více v záložce Tréninky.

Začněte si plánovat závody, kterých se zúčastníte podle kalendáře: Kalendář závodů.

Soustředění Žihle: jsou k dispozici výsledky tréninkových závodů  a koukněte také na fotky ve Fotogalerii. Povedená akce!