Vyhledávání

Kontakt

Petra Rožková

739658475

prozkova(at)seznam.cz

Vše o soustředění nba Landštejně najdete zde: Soustředění Landštejn

Zajímavý odkaz na Manuál na závody:https://www.kobchocen.cz/cs/1ob_manual.pdf

Český pohár štafet aneb černý víkend Anežky Rohlíčkové

06.09.2010 08:34

O víkendu 6 našich závodníků prožilo tvrdou školu orienťáckých štafet. Tratě byly náročné mapově i fyzicky - s délkou okolo 3 km a s převýšením blížícím se 200 výškových metrů! Prostě 14-kové tratě. Byla to pro všechny velká zkušenost - zkouška psychické odolnosti i fyzické zdatnosti. Závodník neběží sám za sebe, ale za celý tým.   

Barča standardně výborný výkon. Natáhla své dlouhé nohy a zmizela v kopci. Amálka ukázala, že když o něco jde umí zaběhnou výborně. Oba dva dny běžela bez chyb - super! Eliška - první den štafetu diskla - kontrolujte si ty kódy! Ve shluku kontrol se nechala strhnout na špatnou kontrolu. To už si budeš asi pamatovat, viď? Druhý den už běžela pěkně.

Duo Rohlíček si prožilo peklo. První den Anežka udělala jednu velkou chybu, jinak běžela moc dobře (ach jo) - obrečela to telepaticky propojená Františka (mimochodem Františka zaběhla v sobotu 10. nejlepší čas - tedy úplně nejlepší víkendové umístění ze všech!). Druhý den se kauza opakovala, pouze s tím rozdílem, že Františka nenechala ségru ve štychu a taky na své trati pořádně zakufrovala...holky nevzdávejte to, bude líp:-).

Výsledky i s mezičasy najdete zde.

Fotky najdete zde: https://picasaweb.google.com/Petra.Rozkova/CeskyPoharStafet#

Mimochodem, trenéři ve složení Petra, Roman a David běželi v neděli v kategorii MIX a vyběhli si parádní 1. místo. A to vše přesto, že si Petra hned na startu roztrhla mapu na 2 půlky, cestou se jí rozpadla buzola na 3 kusy a po doběhu nemohla najít nikoho, komu by předala štafetu. Naštěstí dobře rozcvičený Roman vypálil jako blesk a David to nakonec dotáhl až na zlatou.

 

Děkujeme Sieglům za azyl a Rohlíčkům za autobus a oběma za hezký víkend!